Tirsdagsforedrag: Stressfri have

Tirsdagsforedrag: Stressfri have

Hvornår

27. juni 2023    
10:00 - 12:00

Hvor

Stege Kirke
Kirkepladsen 2, Stege, 4780

Begivenhedstype

Indlæser kort...

Tema: Mennesket og naturen

6 tirsdagsforedrag i Stege Kirke arrangeret i et samarbejde mellem Stege Kirke, Middelalderhaven og Folkeuniversitet.

Hen over sommeren vil vi igennem en række foredrag belyse vores forhold til naturen, og på hvilke måder vi i højere grad kan gå i samspil med den.

De 6 foredrag er knyttet op til Steges traditionelle tirsdagsmarkeder. Foredragene begynder klokken 10, og klokken 12 er der mulighed for at høre en orgelkoncert, som afslutning på formiddagen. Har man lyst, kan man bagefter besøge middelalderhaven og få en rundvisning og en samtale med foredragsholderen og de frivillige i haven.

Tirsdag 27. juni kl. 10-12: Stressfri have

Eva Green Meinel fortæller om et projekt, hun har udviklet, i samarbejde med Menighedsplejen i Danmark. Eva, der tidligere arbejdede som jurist og selv har været stressramt, fik den vision at skabe at ånderum for andre stress-ramte, gennem at gøre enkle ting, såsom at få små spirer til at gro. Hun er i dag igangsætter for to projekter, et i Apostelkirken på Vesterbro, og et tilknyttet en lille have bag Frederiksberg Kirke. Her forsøger hun – sammen med flere frivillige medarbejdere – at skabe små åndehuller for hvile og stilhed.

Eva vil fortælle om baggrunden for Stressfri Have, og hvad det i dagligdagen betyder for alle dem, som deltager.


Foto: Kristelig Dagblad