Pilgrimsvandring Ulvshale kl. 12-16 efter højmesse

Pilgrimsvandring Ulvshale kl. 12-16 efter højmesse

Hvornår

30. juli 2023    
12:00 - 16:00

Hvor

Ulvshale
Telefonstien 14, Stege, 4780

Begivenhedstype

Indlæser kort...

Turen ledes af pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith og Ole Hoffmann, lokal pilgrim, som vil fortælle om områdets natur og kultur. En vandring på ca. 8 km rundt om Ulvshale Skov. Der arrangeres også en kort vandring på ca. 1 km for de gangbesværede. De to grupper mødes ved et fælles kaffebord og kage kl. ca. 15.

Efter Højmesse i Stege er der fælleskørsel til Ulvshale, Telefonstien 14. Der er også mulighed at møde direkte op på adressen. Vandringen starter kl. 12.00. Husk madpakke!

Den korte tur går via Telefonstien og Kongens Enge til Søndre Dige, hvor vi nyder udsigten over Stege bugt.

Den lange tur går mod Nyordbroen med det tidligere færgested. Vi spiser frokost ved det lokale bådelaug, hvor udskibningen af kugleflint fandt sted med udsigt til Jungshoved Kirke i horisonten. Turen fortsætter ad Smukstien og Sandvejen med pauser ved kulturhistoriske spor i landskabet: Ulvshale Skanse, de gamle kystlinjer, Vogterhuset, Tangdiget og Udbybøndernes fællesgræsning. Ved campingpladsen Ulvshale Strand krydser vi Ulvshalevej og vandrer i stilhed over heden til Kongens Enge og slutter af med på Telefonstien.