Pilgrimsrejse til Vadstena i Sverige, den 5.-8. oktober 2023

Pilgrimsrejse til Vadstena i Sverige, den 5.-8. oktober 2023

Hvornår

5. oktober 2023 - 8. oktober 2023    
Hele dagen

Hvor

Vadstena
Vadstena, Vadstena

Begivenhedstype

Indlæser kort...

INVITATION

Alle menigheder i Stege Vordingborg Provsti indbydes hermed til en fælles tur til Vadstena i begyndelsen af oktober, fra torsdag til og med søndag.

Vadstena er et kendt pilgrimsmål i Sverige, og er hjemsted for Vadstena Pilgrimscentrum, der lige har fejret 25 års jubilæum. På rejsen vil vi følge den daglige rytme omkring Pilgrimscentrum, og møde Hans-Erik Lindström, der i sin tid var inspirator for en stor del af det pilgrimsarbejde, der foregår i Skandinavien, bl.a. gennem de syv pilgrimsnøgleord, som han er «fader» til.

Turen henvender sig til alle pilgrimme og åndeligt interesserede, både til dem, der kan gå 1-2 km. om dagen og dem, der gerne vil vandre længere, f.eks. 8-10 km. Turen er desværre ikke egnet til brugere af kørestole og rollatorer.

Turen ledes af provstiets pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith, som kender Vadstena rigtig godt. Vadstena ligger ved den store Vätternsø 500 km fra Stege, og man kan både besøge klostre, deltage i de daglige andagter i Klosterkyrkan, og tage på dagsvandringer i området, f.eks. til Omberg og Alvestra.

Vi bor på Vadstena Vandrarhem-Hostel, hvor vi har reserveret 20 senge, fordelt på et par 4-sengs værelser og seks 2-sengs værelser.  Værelserne fås både med eget badeværelse eller fælles badeværelse på gangen. Transport foregår som fælleskørsel i egne private biler, og priserne er beregnet ud fra, at vi gennemsnitligt er 4 i hver bil.  

Alt efter valg af værelsestyper bliver den samlede pris for overnatning og transport per person 1300-2000 DKK. Læg dertil udgifter til forplejning undervejs og i Vadstena i størrelsesordenen 1000-1500 DKK.

Tilmelding til turen sker individuelt og direkte til turkoordinator Ole Hoffmann på mail: . Seneste frist for tilmelding er fredag 1. september. Afkrydsningsskema for valg af værelsestype udsendes snarest.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig!

 

Anne-Lise Nielsen, 25702414

Elizabeth Knox-Seith, 26709905

Ole Hoffmann, 22229051